Mer Aktivare..

Jag har inte alls varit aktiv.Jag har ofta tänkt att jag skall logga in och skriva ett inlägg, men sedan så stannar jag upp och frågar mig själv "vad skall jag skriva om?". För mig blir det alltid något tänkande innan, då jag alltid vill nå ut med något budskap för varje inlägg jag gör - för det är så denna blogg mest inriktar sig på.

Jag skall försöka bli mer aktiv nu.
Det är nämligen så att jag tänkt dela med mig av en annan sak som jag inte tänkt skulle bli inblandat. Träning. Jag hade tänkt att bloggen skulle bli en träningsblogg. Det vill jag heller inte att det skall bli.
Vi är hemma (har ej flyttat hemifrån) har köpt en gå- och springband, eller vad det nu heter haha.
Jag har därför börjat träna. Det bästa är att inte betala en massa pengar för att gå på ett vanligt gym, även fast det ger nackdelar att inte kunna prova på flera saker som det finns på ett gym. Men ett litet hemma gym passar bra för mig. Man behöver inte ett gym för att kunna träna, det har jag lärt mig från Biggest Loser ;)

Så det kommer komma inlägg om hur det har gått med träningen. Jag har satt upp regler för mig själv. Tro det eller ej men jag har inte ätit chips, ostbågar på flera veckor! Jag är stolt, då jag själv sade att "Inget ätande när jag börjar träna". Ätande av då chips, ostbågar samt dricka läsk till. Jag äter mycket mer, mat, flera gånger om dagen. Jag försöker hålla till på 5 gånger om dagen. Tro det eller ej. I tisdags (som är min vägningsdag) så hade jag gått ner 0.9kg på en vecka!! Så det går, man behöver inte träna jätte hårt för att det skall bli ett resultat.